Відновлено роботу вестибюлів двох станцій київського метрополітену, а саме: вестибюль №2 станції “Академмістечко“ та вестибюль №1 станції “Дарниця“. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

“Станції метро “Академмістечко“ та “Дарниця“ перейдуть у повноцінний графік роботи. Також у повному обсязі функціонують станції “Видубичі“, “Лісова“ та “Почайна“, – розповів Микола Поворозник.

Він нагадав, що під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками призупиняється, а підземні станції як укриття працюють цілодобово.

З 23:00 до 5:00, коли триває комендантська година, під час повітряної тривоги прохід на станції для укриття забезпечують правоохоронці. Контакт поліції розміщено біля входу. Також для виклику чергового можна скористатися дзвоником біля вхідних дверей. Уночі працює той же вестибюль, що й у денну зміну.

При вході в метрополітен як укриття, обов’язково мати документ-посвідчення особи.

Детальний графік руху поїздів та режим роботи станцій за посиланням.
 

Також у київському метрополітені з технічних причин сервіс оплати банківськими картками на турнікетах тимчасово не працює. Фахівці “Ощадбанку” проводять необхідні роботи для усунення несправності. Пасажирам метрополітену пропонували скористатися альтернативними способами оплати.