Столичні поліцейські затримали киянина за розбійний напад. Про це повідомили в поліції Києва.

До чергової частини поліції Києва надійшло повідомлення від 46-річного заявника про те, що на вулиці Глушкова невідомий його побив та відібрав велосипед. Правоохоронці опитали потерпілого та встановили, що близько 19.00 години за вказаною адресою він познайомився з місцевою компанією. Через деякий час між заявником та одним з нових знайомих виник конфлікт. У розпалі суперечки порушник підійшов до потерпілого й наніс декілька ударів руками по голові, в груди та живіт. Від завданих ударів постраждалий втратив свідомість, а прийшовши до тями виявив відсутність велосипеда марки “Спарто”. 

За отриманими прикметами оперативники Голосіївського управління поліції затримали раніше не судимого киянина 1996 року народження. У подальшому поліцейські виявили у місцевому ломбарді викрадений двоколісний  транспортний засіб і вилучили його.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження та за погодженням із Голосіївською окружною прокуратурою повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України - розбійний напад, вчинений в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. Підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.