У Києві місцевий житель пограбував чоловіка, а потім ударив розбитою пляшкою у шию. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Києва.

Сутичка між двома чоловіками сталася на вулиці Ялтинській.

Поліцейські, які прибули на місце, встановили, що біля одного зі спортивних майданчиків зловмисник вкрав з рюкзака киянина мобільний телефон. Власник помітив зникнення гаджета, розшукав злодія та хотів повернути викрадене. Проте зловмисник почав конфліктувати з потерпілим, розбив скляну пляшку та вдарив чоловіка в шию. Із колото-різаною раною 34-річного потерпілого госпіталізували.

37-річного нападника затримано та доставлено до СІЗО. Також поліцейські вилучили в нього викрадений гаджет, який фігурант встиг віддати своєму знайомому.

Слідчі Дарницького управління поліції за процесуального узгодження з Дарницькою окружною прокуратурою повідомили киянину про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах військового чи надзвичайного стану) та за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство КК України). Максимальне покарання передбачає до 15 років ув'язнення. Досудове розслідування продовжується.