За фактом ДТП, де постраждала дитина слідчі відкрили два кримінальних провадження. Про це повідомили в поліції Києва.

Водій легковика здійснив наїзд на малолітню дівчинку, яка разом з матір’ю переходила проїжджу частину на нерегульованому пішохідному переході. Дитину госпіталізували у лікарню. Після скоєного керманич намагався втекти, однак його затримали та доставили до відділку поліції. 

Дорожньо-транспортна пригода сталась 19 липня близько 15.30 години. Попередньо встановлено, що водій легковика ВАЗ рухався по вулиці Оноре де Бальзака здійснив наїзд на малолітню, яка разом з матір’ю. Внаслідок наїзду дівчинка 2016 року народження, отримала тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. 

Керманича 1983 року народження затримано. Також, встановлено що чоловік керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Прилад Драгер показав 2,05 проміле вмісту алкоголю в організмі чоловіка.

За фактом ДТП слідчими столичного главку розпочато два кримінальних провадження: за ч. 2 ст. 286-1 - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння та ч. 1 ст. 135 – залишення в небезпеці Кримінального кодексу України. Санкція найбільш тяжкої статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.