Слідчі Оболонського управління поліції повідомили про підозру чоловіку, який стріляв в авто киянина. Водій намагався перелаштуватись в єдину смугу для проїзду одного зі столичних блокпостів, а керманич іншого авто його не пропустив. Між чоловіками виник конфлікт, а у подальшому один із них здійснив кілька пострілів по автівці опонента. Про це 18 серпня повідомили в поліції Києва.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від чоловіка про те, що в його автомобіль марки Land Rover біля одного з блокпостів невідомий на авто Toyota Land Cruiser здійснив декілька пострілів та поїхав. Як розповів начальник слідчого відділу Оболонського управління поліції Сергій Бондар, поліцейські встановили всі обставини події та задокументували злочин. Правоохоронці затримали раніше не судимого іноземця 1965 року народження.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.