Наприкінці тижня в столиці поруч зі станцією метро “Арсенальна” відкриють новий арт-об’єкт у формі крапель, що символізуватиме єдність Києва та Харкова. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

“На нашій гарній площі біля станції метро “Арсенальна” встановлюємо новий цікавий арт-об’єкт, який відкриємо в кінці цього тижня. Проект ”Єднання” втілений харківською майстернею METALSTYLE. Символічні металево-дзеркальні краплини були створені для розміщення на центральній площі Харкова до дня міста. Але через шалені обстріли Харкова, які продовжують здійснювати російські варвари, встановити там арт-об’єкт зараз неможливо. І автори звернулися з пропозицією прикрасити гігантськими краплинами громадський простір Києва. Простір A-Station – найбільш вдале місце для розташування цього арт-об’єкту. Тут символічні краплини віддзеркалюватимуть історію (корпуси Арсеналу та комендатури, а також сучасний Київ)”, – написав Віталій Кличко.

За задумом авторів, краплини тяжіють як до землі, так і одна до одної, символізуючи єдність двох міст – столиці України Києва та Харкова, який сьогодні мужньо протистоїть російському агресору.
 

imgbig-1 imgbig-2 imgbig-3 imgbig-5 imgbig-6 imgbig