Станція метро “Теремки“ працює у звичному режимі. Про це повідомляє КП “Київський метрополітен“.

Раніше повідомлялося, що станція зачинена на вхід та вихід для пасажирів у зв’язку із задимленням у підземному переході. На місце викликано всіх необхідних фахівців. “Київський метрополітен“ перепрошує за тимчасові незручності.

Також а підприємстві повідомили, що минулого тижня, з 8 до 15 серпня, столичною підземкою скористалось 3,5 мільйона пасажирів. 

За цей же час фахівці підприємства провели необхідні планові ремонтні роботи. Зокрема, замінили 61 шпалу, 8 брусів на стрілочних переводах та 25 метрів рейок. Також тривають капітальні ремонти ескалаторів на пересадці «Золоті ворота»-«Театральна» та на станції «Контрактова площа».

Крім цього, на станції “Тараса Шевченка” розпочались роботи по заміні пасажирської автоматики. Для пасажирів станція працює у звичайному режимі, всі роботи виконуються у нічну зміну.

Інтервали руху поїздів у пікові години становлять 4-5 хвилин, у між пік – 8-10 хвилин. Детальний графік руху поїздів та режим роботи станцій за посиланням.

Нагадаємо, що під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками призупиняється, а підземні станції працюють як укриття цілодобово.

Прохід на станцію у комендантську годину (з 23:00 до 5:00) під час повітряної тривоги такий:

  • при вході в метрополітен як укриття обов’язково мати документ-посвідчення особи;
  • прохід на станції для укриття забезпечують правоохоронці. Контакт поліції розміщено біля входу. Також для виклику чергового можна скористатися дзвоником біля вхідних дверей;
  • уночі працює той же вестибюль, що й у денну зміну.