Столичні вогнеборці ліквідували пожежу в квартирі та в гаражному кооперативі. Про це повідомили в управлінні ДСНС України у Києві.

15 серпня о  18:01 до рятівників Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Лариси Руденко, 3б, що у Дарницькому районі столиці. Пожежа виникла в житловій кімнаті однієї із квартир на 5-му поверсі 16-ти поверхового житлового будинку. На момент прибуття рятувальників, у помешканні нікого не було, мешканці самостійно евакуювалися. Не гаючи часу, бійці приступили до гасіння пожежі.

Внаслідок пожежі згоріли особисті речі, меблі, побутова техніка, віконні рами та міжкімнатні двері, закопчено стіни та стелю квартири. Жертв та постраждалих не було.

Того ж дня 15 серпня надійшло повідомлення про пожежу на вул. Нижньоключовій, 14, що у Солом'янському районі столиці. На території гаражного кооперативу в одному із металевих гаражів горів легковий автомобіль марки Nissan. Вогнеборці запобігли розповсюдженню полум'я на більшу площу та інші гаражі. З палаючого гаражу бійці винесли газовий балон та запобігли його можливому вибуху.

До прибуття рятувальників, власник автомобіля 1980 року народження самостійно намагався загасити вогонь. Чоловіка з опіками другого ступеню верхніх кінцівок було госпіталізовано до опікового центру.