У неділю, 17 липня, з 11:00 і до 16:00 у столичному тимчасовому притулку для тварин на ВДНГ пройде День відкритих дверей, під час якого на відвідувачів чекатиме чимало активностей та сюрпризів. Про це повідомив Офіційний портал Києва.

Гості Дня відкритих дверей зможуть погуляти з собаками на території притулку, забрати тварину додому. Крім того, під час події пройде благодійний ярмарок і вікторина з призами.

Фахівці притулку також розкажуть про те, де і як можна зареєструвати улюбленця в Реєстрі домашніх тварин та які переваги надає така реєстрація.

Для відвідувачів із дітьми під час Дня відкритих дверей працюватиме дитяча зона.

Місце проведення: вулиця Академіка Глушкова, 1, ВДНГ, 16-ий павільйон.

На території Національного комплексу “Експоцентр Україна” працює тимчасовий притулок для тварин “Виставковий центр”, який створений у період воєнного стану зусиллями волонтерських організацій та міських служб. Сюди привозять тварин, які втратили господарів, які загубились тощо з Києва та населених пунктів Київської області – Ірпеня, Бородянки, Гостомеля та інших. Притулок відкритий для усіх охочих за попереднім записом, і його основна мета – соціалізація та прилаштування тварин, які втратили господарів і опинились на вулиці.

За тваринами тут наглядають ветеринарний лікар та фахівець з адопції тварин комунального підприємства “Київська міська лікарня ветеринарної медицини”, постійно працюють представники громадських організацій та волонтери.