У Подільському районі столиці з неблагополучної сім'ї ювенальні поліцейські і соцпрацівники вилучили двох маленьких дітей. Про це повідомили в ГУ Нацполіції Києва.

Так, 13 березня до столичної поліції надійшло повідомлення від мешканців будинку на вулиці Верболозній, що за стіною шумлять сусіди.

Прибувши на місце, правоохоронці виявили двох жінок-матір та доньку - та двох їхніх гостей у нетверезому стані, які сварилися та провокували конфлікт із сусідами.

У квартирі панував безлад, бруд і антисанітарія, усюди були розкидані речі і пляшки зі спиртним. Крім цього в кімнаті разом з нетверезою матір'ю перебували двоє її дітей - хлопчик 9 років і 3-місячний малюк. У квартирі панував безлад, бруд і антисанітарія, усюди були розкидані речі і пляшки зі спиртним. Крім цього в кімнаті разом з нетверезою матір'ю перебували двоє її дітей - хлопчик 9 років і 3-місячний малюк. З'ясувалося, що діти близько двох днів перебували в квартирі в антисанітарних умовах, поки їх мати і бабуся розпивали спиртні напої з новим знайомим. Зараз малюки знаходяться в лікарні на обстеженні.

Ювенальні поліцейські спільно зі співробітниками Служби у справах дітей і сім'ї вилучили дітей і доставили в лікарню для обстеження. Далі соцпрацівники вирішуватимуть питання щодо їх подальшого місця перебування. Мати хлопчиків чекає адміністративна відповідальність за невиконання батьками обов'язків по вихованню дітей.