Правоохоронці затримали чоловіка за крадіжку мобільного телефону. Про це повідомили в поліції Києва.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що у відділенні банку на бульварі Перова невідома особа викрала його телефон. Правоохоронці поспілкувались із заявником, опитали свідків, а також вивчили записи з камер відеонагляду. Було встановлено, що зловмисник скористався неуважністю клієнта банку, викрав його мобільний телефон та втік. Для скоєння злочину зловмиснику вистачило кілька хвилин, на які потерпілий залишив свій телефон без нагляду.

Правоохоронці встановили особу ймовірного зловмисника та розшукали його за місцем проживання. Під час поверхневого огляду в підозрюваного знайшли у викрадений телефон, який вилучили для проведення необхідних слідчих дій. Зловмисником виявився уродженець Закарпаття 1980 року народження, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України - крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.