У приміщенні Київської міської державної адміністрації відкрилася унікальна фотовиставка, яка розрахована на іноземних гостей, які відвідуватимуть КМДА, щоб ознайомити їх із українською ідентичністю та культурою. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

“Нам дуже приємно презентувати цю виставку в стінах КМДА. Вона дає можливість нашим іноземним гостям подивитися на Україну з іншого боку – через традиційне вбрання. Зокрема, побачити, що попри війну життя продовжується, познайомитися з українською унікальністю та самобутністю. На цих фотографіях зображені жінки з різних сфер суспільства. Тут є і зірки шоу-бізнесу, діячки культури та мистецтв, політикині, медичні працівниці, волонтерки, громадські діячки. Кожна з цих жінок на своєму місці зараз робить усе можливе, аби наша країна якнайшвидше перемогла у війні. І я вірю, що це станеться вже зовсім скоро”, – зазначила Марина Хонда.

Авторка проекту Катерина Потлова зазначила, що виставка відвідала вже сім країн і щоразу збирала позитивні відгуки та слова підтримки від іноземців.

“Я родом з Маріуполя, і для мене війна триває з 2014 року. Наш проект працює з 2015 року, і з його допомогою ми намагаємося привернути якомога більше уваги до війни в Україні. За цей час ми зробили більше 6000 унікальних фото. Я сподіваюся, що виставка у стінах КМДА, покаже іноземцям нашу силу духу, нашу незламність та нашу це унікальність”, – розповіла Катерина Потлова.

Фотопроект стартував у березні 2015 року. За цей час було створено понад 500 унікальних українських образів та більше 6 000 фотографій.
 

imgbig-1 imgbig-2 imgbig-3 imgbig-4 imgbig-5 imgbig-6 imgbig-7