Столичні дільничні офіцери поліції затримали наркодилера, який розкладав у дворі будинку закладки з психотропами. Про це повідомили в ГУ Нацполіції Києва.

Під час патрулювання території Дніпровського району дільничні помітили невідомого, який щось закопував і фотографував на прибудинковій території в провулку будівельників, і зупинили його для перевірки.

Спілкуючись з поліцейськими, чоловік почав нервувати, і в підсумку зізнався, що у нього є при собі заборонені речовини. Правоохоронці виявили у нього 8 згортків з речовиною, схожою на наркотичну. Також зловмисник показав чотири схованки з психотропами, які вже встиг зробити. Під час обшуку в його будинку поліцейські також вилучили наркотики.

Зловмисником виявився 33-річний уродженець Дніпропетровської області, який вже притягувався до відповідальності за вчинення майнового злочину. Експерти визначили, що речовина, яку знайшли у нього при затриманні, солі PVP.

За незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини, обіг якої заборонений, фігуранту загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави в розмірі понад сто тисяч гривень.