У Києві правоохоронці затримали наркодилера, який розповсюджував заборонені речовини та зберігав удома наркотики на суму два мільйони гривень. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Києва.

Наркоторговця впіймали перед збутом чергової партії товару.

З'ясувалося, що 19-річний киянин працював на інтернет-магазин із продажу наркотичних речовин. Отримані оптові партії заборонених коштів він зберігав удома, де розфасовував, а потім збував через пошту та шляхом закладок. Зокрема, клієнтам хлопець збував солі «PVP», амфетамін, шишки канабісу, таблетки екстазі, нарковмісні вейп-рідини, гашиш та інші наркотичні речовини.

З квартири наркоділка поліцейські вилучили 550 сигарет з канабісом, 15 шприців з концентратом коноплі, 82 цукерки та печиво з вмістом каннабісу, 780 грамів каннабісу, 78 наркосодержащих заправок в електронні сигарети та псилоцибінові гриби.

Крім того, вилучено ваги, обладнання для фасування, зип-пакетики, банківські картки, сім-картки, чорнові записи та інші докази збуту наркотиків.

"Вартість вилученого за цінами "чорного" ринку становить понад два мільйони гривень", – уточнили у поліції.

Усі заборонені речовини спрямовані на експертизи.

Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 307 КК України – незаконне провадження, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.