Правоохоронці затримали чоловіка, який наніс орендодавцю помешкання ножове поранення. Про це 13 липня повідомили в поліції Києва.

До чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення від заявника про те, що на вулиці Лауреатській у приватному будинку перебуває чоловік з ножовим пораненням. Як повідомив заступник начальника управління-начальник кримінальної поліції Голосіївського управління поліції Максим Строк, поліцейські затримали нападника, який намагався втекти після скоєного. Правоохоронці встановили, що між квартирантом і господарем будинку сталась словесна суперечка. Конфлікт переріс у бійку, під час якої квартирант взяв до рук ніж, наніс ним декілька ударів в живіт та плече постраждалому. Після чого чоловік хотів втекти з місця скоєння правопорушення, однак ми його затримали. Зловмисником виявився раніше не судимий місцевий мешканець 1988 року народження. Потерпілий перебуває під наглядом лікарів в одному з медичних закладів столиці.

За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.