Правоохоронці викрили підпільний алкогольний цех. Вилучено понад чотири тони спирту і сурогату. Про це повідомили в поліції Київської області.

Поліцейські провели обшуку в ангарах та гаражних приміщеннях Білоцерківського району, де виявили підроблену алкогольну продукцію, а також понад 400 ємностей із вже готовими для продажу омивачами для скла. В ході обшуків виявили також понад 4 тони спіртовмісних рідин. В складських приміщеннях зберігалося більше 400 пляшок вже розфасованої горілки.

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом  незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ч.3 ст.204 ККУ). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Раніше повідомлялось, що у Броварському районі двоє громадян організували нарколабораторію. Правоохоронці вилучили психотропів на суму понад 700 тисяч гривень. Організаторами наркопромислу були 24-річний виходець з Дніпра та 41-річний мешканець столиці. Зловмисників виявили під час відпрацювання оперативної інформації.