Мережа кабін безкоштовних юридичних відеоконсультацій відновила роботу в приміщеннях районних держадміністрацій. Про це повідомив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

“Прийом заявників відбувається з понеділка до п’ятниці з 9:00 до 15:00. За допомогою може звернутися кожен повнолітній громадянин, який потребує первинної юридичної консультації. Кияни можуть отримати фахову допомогу спеціаліста онлайн, наприклад, оперативні та якісні відеоконсультації із різних галузей права: земельного, житлово-комунального господарства, соціального та пенсійного забезпечення”, – сказав Дмитро Загуменний.

В кожній кабіні розміщено тач-скрін монітор для аудіо/відео зв’язку з юрисконсультом та камера-сканер для сканування документів. Консультації надають фахівці-юристи Контактного центру міста Києва 15-51.

“Найчастіше відвідувачі цікавляться порядком оформлення спадщини, порядком реєстрації місця проживання/перебування, підставами призначення субсидії та відмовою у її наданні, приватизацією земельної ділянки, призначенням і нарахуванням пенсійних виплат тощо”, – розповів Дмитро Загуменний.

Адреси, де розташовані кабіни безкоштовних юридичних відеоконсультацій.
 

3