Прокуратура передала в АРМА техніку та транспортні засоби російського підприємства. Про це 11 серпня повідомили в Київській міській прокуратурі.

Подільська окружна прокуратура міста Києва передала в управління АРМА 18 одиниць важкої техніки та 12 легкових автомобілів, які були вилучені у підприємства-резидента РФ в межах досудового розслідування.
 
Прокурори окружної прокуратури здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактами привласнення коштів в особливо великих розмірах, а також фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади. У межах даного провадження правоохоронці досліджують діяльність підприємства, засновниками якого резиденти РФ.
 
За місцем розташування підприємства проведено обшуки, у ході яких вилучено 11 вантажівок марки MAN, 5 тягачів, 2 фури та 12 легкових автомобілів на загальну суму понад 30 млн грн.
 
За клопотанням прокуратури зазначені транспортні засоби арештовано та передано в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.