На засіданні Київради 9 лютого депутати перейменували ще 31 топонімічний об'єкт столиці - вулиці, провулки, проспекти і бульвари, назви яких були пов'язані з росією і радянським минулим. Як повідомив після засідання Київради мер Києва Віталій Кличко, процес дерусифікації в столиці триває.

"Ми позбавляємося радянських назв і символів, пов'язаних з країною-агресором. Ми повинні прибрати і забути старі радянські і російські назви назавжди. А замість цього називати наші вулиці іменами наших героїв, зокрема, героїв сучасної російсько-української війни", - зазначив Віталій Кличко.

Зокрема, депутати перейменували проспект Перемоги. Йому повернули історичну назву - проспект Берестейський. Площа Перемоги в Шевченківському районі тепер називається Галицькою (їй також повернули історичну назву). Провулок Мічуріна у Печерському районі перейменували на провулок Болсуновський, Брест-Литовське шосе у Святошинському районі - на Берестейське шосе. Вулицю Петрівську у Шевченківському районі - на вулицю Вознесенський яр.