7 серпня Київську область відвідала голлівудська зірка Джессіка Честейн. Американська акторка побувала на місці зруйнованого російськими військами житлового комплексу в Ірпені. Про це повідомили в Київській обласній військовій адміністрації.
 
Джессіка Честейн навідалася до однієї з ірпінських сімей, яка втратила житло під час російських обстрілів мирних будинків. Акторка поспілкувалася з дітьми та їхніми батьками. Від свідків жахливих подій вона почула про факти воєнних злочинів окупаційних військ та все, що довелося пережити мирним людям під час воєнних дій у місті.
 
Джессіка Честейн висловила солідарність всьому українському народу та була вражена масштабами руйнувань.

Під час відвідування України зірка театру та кіно також відвідала Національну дитячу спеціалізовану лікарню “Охматдит”, що в Києві. Там вона зустрілася та поспілкувалася з дітьми, які перебувають на лікуванні.

Джессіка Честейн вперше з’явилась на екрані у 2004 році. Відомі фільми за участю Честейн - "Мама", "Найжорстокіший рік", "Інтерстеллар", "Небезпечна гра Слоун" та "Велика гра". У 2022 році Честейн здобула перемогу на преміях "Оскар", "Вибір критиків" та Гільдії кіноакторів США за виконання ролі Теммі Фей Месснер у фільмі "Очі Теммі Фей".