З початку цього тижня патрульні села Чайки виявили вже п’ять авто у розшуку. Про це повідомили в Патрульній поліції Київської області. 

4 липня близько 16-ї години на 19 км автодороги Київ-Чоп інспектори зупинили авто Hyundai Elantra. Під час перевірки документів патрульні виявили, що цей транспортний засіб перебуває у розшуку у зв‘язку з незаконним заволодінням у березні цього року.

Наступний випадок трапився через годину на вулиці Комарова, що у селі Мила Бучанського району. Поліцейські зупинили авто Hyundai Santa FE, і встановили, що і цей транспортний засіб розшукується у зв‘язку з незаконним заволодінням ще торік.

5 липня близько 8-ї години на 17 км автодороги Київ-Чоп інспектори перевірили документи водія авто Subaru Legacy. Як результат, виявили, що цей транспортний засіб перебуває у розшуку в місті Дніпро, оскільки є майном боржника.

Через пару годин того ж дня на 19 км автодороги Київ-Чоп патрульні зупинили авто Volkswagen Passat. Перевірка документів показала, що цей автомобіль розшукується, як те, яким незаконно заволоділи.

Ще один випадок трапився 5 липня через годину на 17 км автодороги Київ-Чоп. Патрульні зупинили вантажне авто Mercedes-Benz 412. Під час перевірки документів інспектори встановили, що цей транспортний засіб зник з місця скоєння ДТП у місті Київ, а тепер перебуває у розшуку.

Патрульні повідомили ініціаторів розшуку про кожен виявлений транспортний засіб, а у випадках незаконного заволодіння - викликали на місця подій слідчо-оперативну групу.