Викрав авто та потрапив у ДТП. Правоохоронці Вишгородського району затримали викрадача. Про це повідомили 6 липня у поліції Київської області

У селі Прибірськ Іванківської громади 23-річний місцевий мешканець викрав автомобіль Geely у свого сусіда. На автомобілі чоловік вирушив у селище Іванків, проте не впорався з керуванням та в'їхав у дерево. Поліцейські затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відомо, що чоловік уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.
За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі, щодо процесуального керівництва прокуратури, повідомили зловмисника про підозру за ч.2 ст.289 КК України. Чоловікові загрожує позбавлення волі до 8 років з конфіскацією майна або без нього.
Крім цього, за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння за ст.130 КУпАП та порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу за ст.124 КУпАП на правопорушника склали адмінпротоколи.