На вулиці Олени Теліги п'яний водій скоїв ДТП та втік, залишивши малолітнього сина. Про це повідомили у патрульній поліції Києва.

Поліцейські, що прибули на місце, з'ясували, що водій Mercedes не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем Skoda.

Очевидці аварії намагалися затримати винуватця ДТП, але той втік, залишивши свого сина. Хлопчик вийшов із авто, коли його батько ненадовго зупинив машину.

Водія Mercedes виявили за місцем проживання. Свою причетність до ДТП він не заперечував, а також розповів, що дуже розхвилювався та не помітив відсутності дитини.

Під час спілкування з порушником інспектори помітили у нього очевидні ознаки алкогольного сп'яніння, проте пройти огляд стану сп'яніння водій відмовився.

Залишену батьком дитину привіз додому водій авто Skoda, передавши хлопчика батькам.

На 39-річного порушника інспектори склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Управління транспортним засобом у стані сп'яніння), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП), ст. 122-4 (залишення місця ДТП) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без наявності відповідних документів) КУпАП.