Правоохоронці викрили чоловіка, який підозрюється у вбивстві одеського бізнесмена та ряді інших тяжких злочинів. Про це 6 вересня повідомили в поліції Києва.

Резонансна подія відбулась у 2017 році. Тоді до поліції Києва надійшло повідомлення щодо пострілів на вулиці Антоновича у Голосіївському районі столиці. На місці події поліцейські виявили автомобіль Mercedes, у якому перебував чоловік з вогнепальними пораненнями грудей та двоє дітей шести та дев’яти років, які також отримали поранення. Потерпілих було доставлено до місцевої лікарні, однак чоловік помер в кареті швидкої медичної допомоги.

Очільник Головного управління Національної поліції у Києві Іван Вигівський повідомив, що співробітники поліції встановили свідків події, переглянули записи з камер відеоспостереження і розпочали розшук підозрюваного у вбивстві чоловіка.

Оперативники та слідчі провели ретельний аналіз усіх версій скоєного відносно одеського бізнесмена. Було встановлено стрілка - ним виявився росіянин 1982 року народження. Також під час досудового розслідування встановлено, що зловмисник причетний до розбійного нападу на киянку в Оболонському районі столиці. Уродженець РФ разом зі своїми спільниками силою утримував жінку у гаражному боксі та вимагав від неї гроші у розмірі 75 тисяч доларів США.

Затриманому загрожує до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення або довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.