Київські оперативники затримали чоловіка, який у переході метро розпилив газ жінці в обличчя. Зловмисник вже має декілька судимостей за скоєння пограбування, розбійного нападу та крадіжок. Відносно фігуранта розпочато кримінальне провадження. Про це повідомили в поліції Києва.

4 серпня до поліції Києва від жінки надійшло повідомлення про те, що невідомий у переході до станції метро “Площа Льва Толстого” розпилив їй в обличчя сльозогінний газ. Зі слів потерпілої, чоловік вчинив такі дії без очевидних на те причин. Як розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, правоохоронці швидко встановили особу, яка скоїла правопорушення, адже чоловік неодноразово потрапляв у поле зору поліції Києва. Зловмисник уже має за плечима декілька судимостей за скоєння пограбування та розбійного нападу. Поліцейські затримали порушника. Це -  киянин, 1970 року народження. Раніше він був затриманий скоїв крадіжку у приміщенні кафе на вулиці Богдана Хмельницького, де викрав у відвідувача барсетку з грошима у сумі 1 500 доларів США та 600 гривень. За даним фактом йому повідомили про підозру, доказову базу скерували з обвинувальним актом до суду.

Відносно порушника дізнавачі Шевченківського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 125 Кримінального кодексу України – умисне легке тілесне ушкодження. На даний час поліцейські перевіряють причетність чоловіка до скоєння інших злочинів на території Києва.