Столичні оперативники затримали чоловіка за квартирну крадіжку у Подільському районі. Про це 6 липня повідомили в поліції Києва.

До поліції Києва звернулась місцева мешканка із повідомленням про квартирну крадіжку з будинку у Квітневому провулку. Поблизу зупинки громадського транспорту неподалік від місця вчинення злочину, поліцейські виявили підозрілого чоловіка з пакунком. Побачивши правоохоронців, порушник почав помітно нервувати, тож оперативники вирішили його перевірити. Чоловік не зміг пояснити вміст свого пакунку, тож у подальшому його було затримано за підозрою у крадіжці. Під час особистого обшуку у 46-річного киянина слідчі вилучили знаряддя вчинення злочину та викрадені з квартири речі – ноутбук, планшет, золоті та срібні прикраси.

Затриманому повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. За клопотанням слідчого суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.