У Фастові під Києвом зловмисник із ножем пограбував відділення фінансової компанії, що спеціалізується на кредитах. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Київської області.

Чоловік увірвався у відділення кредитної організації та, погрожуючи розправою, силою забрав 15 тисяч гривень, після чого втік у невідомому напрямку.

Поліцейські, вивчивши записи з камер відеоспостереження, встановили особу зловмисника. Ним виявився 31-річний місцевий житель, якого рік тому вже затримували за аналогічний напад на цю ж фінансову установу.

"Тоді ми розслідували кримінальне провадження та направили до суду. Однак, наданим судом шансом у вигляді домашнього арешту чоловік не скористався і висновків не зробив. А під час активних бойових дій суд не зміг продовжити запобіжний захід, що дозволило підсудному вчинити черговий тяжкий злочин", - зазначив голова ГУ Нацполіції Київської області Андрій Небітов.

Слідчі повідомили зловмисника про підозру за фактом розбою (ч.4 ст. 187 КК України). Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.