Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району збільшила кількість спеціалізованої техніки для більш оперативного проведення робіт. Про повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Підприємство придбало вантажні аварійно-ремонтні авто, генератор та косарки. 

“Київ ретельно готується до зими. Усі наявні ресурси ми спрямовуємо на зміцнення технічної бази, щоб вчасно і якісно реагувати на аварійні ситуації, оперативну роботу в опалювальний сезон. Наше місто характерне наявністю різних за серійністю чи роком забудови житлових будинків, значна частина з яких вже давно потребує ремонту. В мирні часи ми мали досить непоганий темп проведення капремонтів та енергоефективних заходів. Сьогодні ж ми таких обсягів не можемо виконати через війну та дефіцит коштів, але ми повинні забезпечити людям життєво необхідні послуги, особливо в період теплопостачання”, – зазначив Петро Пантелеєв.

Не лише Святошинський, а всі райони придбали або в процесі придбання тієї чи іншої спецтехніки для різних видів робіт. Святошинська керуюча компанія закупила: п’ять аварійно-ремонтних авто на базі Fiat, Huyndai, Ford, чотири машини для посипання доріг, два трактори з додатковим обладнанням, генератор, дві косарки і мотокосу.
 

imgbig-1 imgbig-3 imgbig-4 imgbig-5 imgbig