Підземні станції столичного метро працюють як укриття. Зокрема, і під час комендантської години з 23:00 до 5:00. Про це повідомляє КП “Київський метрополітен”.

Як нагадує підприємство, у метро вночі працює той же вестибюль, що й у денну зміну. Коли лунає повітряна тривога необхідно при вході в метрополітен для укриття обов’язково мати документ-посвідчення особи. Прохід на станції забезпечують правоохоронці. Контакт поліції розміщено біля входу підземки. Також для виклику чергового можна використовувати дзвоник біля вхідних дверей.

Київський метрополітен нагадує, що під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками призупиняється. Інтервали руху потягів у пікові години становлять 4-5 хвилин, у міжпікові – 8-10 хвилин. Детальний графік руху та режим роботи станцій за посиланням: http://metro.kyiv.ua/node/103. 

Минулого тижня, 22 червня — 4 липня, столичною підземкою скористалося майже 3,3 мільйона пасажирів, 808 тисяч із них — пільговики.

Також за минулий тиждень фахівці підприємства проводили необхідні планові роботи. Зокрема, замінили 25 шпал, 10 брусів на стрілочних переводах та 12,5 метра рейок. Окрім цього, тривають капітальні ремонти ескалаторів на пересадці “Золоті ворота” – “Театральна” та на станції “Контрактова площа”.

Оператором оплати проїзду в громадському транспорті визначено КП ГІОЦ, тож у разі виникнення запитань можна звертатись на гарячу лінію оператора: (044) 366-55-55.