Правоохоронці затримали 34 особи, які ховалися від закону за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів. Про це 5 червня повідомили у поліції Києва.

Протягом тижня, з 27 червня по 3 липня, співробітники управління карного розшуку столичної поліції здійснювали заходи щодо розшуку осіб, причетних до скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів. Викрито та затримано 34 правопорушники, які ховалися від органів досудового розслідування, суду та установ виконання покарань. Переважна більшість серед скоєних правопорушень – це злодійство, здирство, шахрайство, ухилення від призову на військову службу під час мобілізації на особливий період та наркозлочини. Особливу увагу поліцейські приділяють злочинам майнового спрямування, щоб максимально знизити рівень злочинності в цьому напрямі.

Також столичні поліцейські продовжують роботу з пошуку безвісно зниклих осіб - 102 особи за минулий тиждень знайдено, відновлено з ними зв'язок. Водночас поліцейські здійснюють оперативно-розшукові заходи щодо виявлення та ідентифікації тіл загиблих внаслідок військового вторгнення РФ. Встановлено 18 осіб.

Робота у вищезгаданих напрямках триватиме. Тим, хто потребує допомоги поліції, пропонується звертатися на спецлінію за номером 102.