Київ під надійним захистом 112 бригади Тероборони ЗСУ. Бійці готові до будь-якого розвитку подій та закликають містян виконувати вимоги воєнного стану. Про це повідомив Офіційний портал Києва.

У 112 бригаді частина військових підрозділів несе бойове чергування на укріплених рубіжах оборони Києва та готова до будь-якого розвитку подій. Також пліч-о-пліч зі 112 бригадою ТРО на київському напрямку стоять інші підрозділи Збройних сил України і сил оборони України.

Військовослужбовці, які не залучені до бойового чергування, щоденно проходять тренування і бойову підготовку. Це заняття з вогневої підготовки, тактичної медицини, тактики бою у місті, протитанкової підготовки тощо. 

“Більшість військовослужбовців – це кияни, мотивовані і патріотичні добровольці, які у перші дні повномасштабної російської агресії проти України зголосилися до лав 112 бригади. Більшість із них були цивільними громадянами та не мали військового досвіду і військових спеціальностей. Нині, після 130 днів повномасштабної російської агресії, добровольці стали справжніми військовослужбовцями і злагодженим військовим підрозділом та продовжують на щоденних тренуваннях відточувати свою військову майстерність. Частина підрозділів, що складаються з військовослужбовців-киян, у ці хвилини героїчно виконують свої бойові завдання на лінії зіткнення на сході та півдні України”, - пише Офіційний портал Києва.

У 112 бригаді нагадують, що війна РФ проти України триває, та закликають киян не розслаблятися та з розумінням ставитися до обмежень, які покладають обставини воєнного часу: 

  • мешканцям передмістя рекомендують завчасно виїжджати на роботу, з розрахунком, що можна потрапити у затор під час перевірки документів на блокпості;
  • закликають дотримуватися і не порушувати вимог комендантської години, адже вона є запорукою безпеки та спокою киян;
  • закликають не ігнорувати попередження повітряної тривоги; якщо почули сигнал повітряної тривоги, негайно ховайтеся у найближчій станції метрополітену або прямуйте до обладнаного укриття. Найближче укриття ви можете знайти за посиланням: https://bit.ly/3NFeQrI;
  • закликають відмовитися від пікніків та відпочинку у столичних лісових масивах, адже там можуть залишатися діючі військові позиції військовослужбовців Збройних Сил України.

imgbig-1 imgbig-2 imgbig-3 imgbig-5 imgbig-6 imgbig-7 imgbig-8 imgbig-9 imgbig-10 imgbig-11 imgbig-12 imgbig