3 серпня столичні динамівці провели чергову зустріч у розіграші Ліги чемпіонів УЄФА. У польській Лодзі кияни зустрілися із австрійською командою “Штурм”.

Матч пройшов із територіальною перевагою номінальних господарів поля – киян. Вони вдвічі частіше володіли м'ячем, ніж австрійці. Проте в атаці австрійська команда діяла не менш агресивно – за кількістю ударів по воротах команди йшли у ногу – 14 проти 13-ти. При цьому киянам лише одного разу вдалося потрапити в рамку. Саме цей удар на 28-й хвилині у виконанні Караваєва став результативним. Австрійці тричі потрапляли у ворота, але на шляху м'яча ставав динамівський голкіпер. Підсумок поєдинку – 1:0 на користь киян.

Більшість читачів SQ у передматчевому опитуванні вгадали результат поєдинку – 84% висловилися за те, що кияни здобудуть перемогу. Лише 3% прогнозували перемогу Штурму. Ще 13% пророкували нічийний результат.

Матч-відповідь відбудеться в Австрії 9 серпня. Переможець протистояння вийде у райнд плей-офф Ліги чемпіонів. У разі загального успіху кияни зустрінуться з переможцем пари "Бенфіка" (Португалія) - "Мідтьюллан" (Данія). У першому двобої між цими командами перемогу святкували португальці 4:1.