Тактичні хитрощі не врятували нетверезого водія від покарання. Людина, яка керувала автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, намагалась видавати себе пасажиром. Але ввести в оману пильних правоохоронців їй не вдалося. Про затримання п’янички за кермом повідомили в Патрульній поліції Київскої області.

1 липня близько 15-ї години бориспільські патрульні зупинили авто Renault, оскільки водій порушив ПДР. Під час зупинки автомобіля інспектори помітили, що у салоні пожвавився рух, після чого з авто вийшов пасажир, а водій поспішно пересів на пасажирське сидіння. Оскільки поліцейські бачили ці події, заховатися справжньому водію не вдалось. Під час спілкування з 22-річним чоловіком, який і керував автомобілем, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп‘яніння. Результат огляду на стан сп‘яніння — 1,18 проміле.

Охоронці порядку склали на керманича протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Позбавлення права керування) КУпАП та відсторонили його від керування.