Столичні оперативники в під'їзді багатоповерхівки на вулиці Архітектора Миколаєва затримали чоловіка зі згортком фольги, в якому був амфетамін: про це повідомили в ГУ Нацполіціі Києва.

Поліцейські встановили, що 36-річний киянин придбав амфетамін, щоб продавати його жителям Деснянського району. Під час обшуку вдома у правопорушника правохранителі знайшли згорток з білою порошкоподібною речовиною та ваги із залишками наркотичної речовини. Речові докази направлені на проведення відповідних експертиз».

З'ясувалося, що раніше поліцейські вже затримували фігуранта за зберігання наркотиків. Тоді чоловіка засудили до трьох років позбавлення волі з випробувальним терміном два роки, проте на шлях виправлення не став і скоїв злочин повторно.

За зберігання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин правопорушнику загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 200 000 гривень.