Столичні правоохоронці викрили організатора наркопритону на вулиці Кубанської України, де померла 15-річна школярка. Про це повідомили в ГУ Нацполіції Києва.

Напередодні в поліцію Києва надійшло повідомлення від лікарів про те, що вони констатували смерть 15-річної дівчинки в квартирі на вулиці Кубанської України.

Поліцейські встановили, що в квартирі, де померла дівчина, 32-річний місцевий житель організував наркопритон і схиляв до вживання заборонених речовин неповнолітніх.

Днями зловмисник познайомився з двома школярками і запросив їх спробувати в квартирі наркотики. Після вживання забороненої речовини 15-річній дівчинці стало погано. Господар квартири ненадовго її залишив, а коли повернувся додому, то виявив, що вона померла. Подруга загиблої подзвонила в швидку, і лікарі, які прибули на виклик, констатували смерть.

Тим часом господар квартири виніс з квартири наркотики і викинув у сміттєпровід, де їх згодом знайшли слідчі.

Чоловіка затримали. Тіло померлої дівчини та вилучені речовини направлені для проведення необхідних експертиз.

За скоєне організатору наркопритону загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі чоловік перебуває під вартою з правом внесення застави у розмірі 2,5 млн гривень.