Київські слідчі повідомили про підозру жінці за ножове поранення співмешканця. Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

До поліції Києва надійшло повідомлення від лікарів про те, що з приватного будинку на вулиці Академіка Тутковського госпіталізовано чоловіка із ножовими пораненнями. На місце події було відправлено патрульних поліцейських та слідчо-оперативну групу Солом’янського управління поліції.

Поліцейські з’ясували, що чоловік розпивав алкогольні напої разом зі своєю знайомою та товаришем. Під час застілля між потерпілим та жінкою виникла сварка, у ході якої порушниця схопила ніж та кілька разів вдарила ним чоловіка. 45-річного уродженця Київщини негайно доставили до медичного закладу для надання необхідної допомоги.

За підозрою в скоєнні злочину затримано 35-річну мешканку Київської області, яка раніше потрапляла у поле зору працівників поліції за вчинення адміністративних правопорушень.

Відкрито кримінальне провадженні за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.