Правохоронці повідомили про підозру зловмисниці, яка ошукала громадян на велику суму. Інформація про це 31 серпня розміщена на сайті поліції Києва.

З березня 28-річна жінка організувала шахрайську схему з продажу дизельного палива та бензину, а саме здійснювала закупівлю в постачальника у великих об’ємах. Згодом зловмисниця поступово перестала надавати товар замовникам, отримавши оплату за паливно-мастильні матеріали.

“Клієнти спокушалися на занижену ціну товару, замовляли пальне тоннами, платили кошти, та зрештою лишались ні з чим, адже зловмисниця тільки "годувала" обіцянками як замовників, так і постачальників”,- зазначив очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Таким чином місцева жительки села Новосілки Вишгородського району ошукала більше 80 людей на суму понад 4 млн. гривень.

За фактом шахрайства зловмисниці повідомили про підозри у 83-х епізодах (ч.1,2,3 ст.190 ККУ). Жінці загрожує до 8 років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу правопорушниці.

Поліція перевіряє зловмисницю на причетність до вчинення аналогічних злочинів, скоєних на території Київської області та інших областей України.