Мер показав історію співробітниці столичного метрополітену, яка більше місяця жила і працювала на станції метро, дбаючи про мешканців столиці. Про це повідомляє Офіційний портал Києва.

“Продовжую розповідати про #ЛюдиТвогоКиєва. Про тих киян, які роблять все, аби наше місто ставало комфортною, гарною і безпечною європейською столицею. Сьогодні – історія про жінку, від чиєї роботи у перші місяці широкомасштабної агресії Росії залежали комфорт та безпека тисяч киян, яка не залишила Київ та більше місяця прожила на станції столичного метрополітену “Лук‘янівська”. – Коли та виконувала функцію укриття, а мешканці столиці були вимушені ховатися на станції від ракетних ударів по місту. Це історія про 38-річну чергову станції метро “Лук’янівська” Марію Чернегу”, – зазначив у дописі до відео Віталій Кличко.

Він розповів, що в перший день широкомасштабного вторгнення Росії в Україну Марія не злякалася та, не зважаючи на те, що мешкає в Чернігівській області, поїхала на свою зміну на роботу в Київ. І працювала більше місяця на глибині 90 метрів під землею – в укритті – на станції “Лук’янівська".

imgbig-1 imgbig-2 imgbig-3 imgbig-4 imgbig-5 imgbig-6