Правоохоронці повідомили про підозру палію, який проник у двір та підпалив авто. Про це 30 серпня повідомили в поліції Київській області.

20 серпня в Бучі 51-річна власниця автомобіля Peugeot помітила як палає її автомобіль. Поліцейські, які приїхали на виклик, виявили на місці події пляшку з підозрілою рідиною та інші речові докази, які вказували на умисний підпал машини.

Правоохоронці відпрацювали камери відеонагляду та швидко встановили особу палія. Ним виявився колишній співмешканець жінки. Як зясувалось, 59-річний чоловік вночі відчинив ворота, проник до домоволодіння та підпалив автівку.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за фактом умиснного знищення або пошкодження майна (ч.2 ст.194 ККУ). Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Також повідомлялось, що на початку серпня у Фастіві на одній із вулиць спалахнув автомобіль аналогічної марки - Peugeot. Поліцейські Фастівського районного управління поліції встановили особу, причетну до організації та здійснення підпалу. Зловмисником виявився 35-річний житель Фастівського району. Чоловікові також загрожує позбавлення волі до 10 років.