Спецпризначенці затримали чоловіка за нанесення тяжких тілесних ушкоджень мешканцю Троєщини. Під час сварки на вулиці зловмисник вдарив опонента кулаком по голові. Внаслідок отриманої травми потерпілий перебуває у важкому стані у лікарні. Про це 29 липня повідомили в поліції Києва.

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що біля кіоску на проспекті Маяковського лежить чоловік без свідомості. Як розповів начальник відділення слідчого відділу Деснянського управління поліції Ігор Мордусенко, на виклик прибули співробітники полку поліції особливого призначення № 2 та затримали правопорушника. У ході першочергових слідчих дій правоохоронці оглянули місце події та опитали свідків. Було встановлено, що біля кіоску між двома чоловіками відбулася словесна сварка, під час якої порушник вдарив свого опонента кулаком по голові. Лікарі госпіталізували 34-річного постраждалого до медичного закладу з закритою черепно-мозковою травмою та наразі він перебуває у важкому стані. Нападником виявися місцевий мешканець 1990 року народження.

Було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 - умисне тяжке тілесне ушкодження Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.