З 1 грудня у Києво-Печерської лаври – у Великій лаврській дзвіниці, відкриється резиденція Святого Миколая. Охочі зможуть написати листа Святому Миколаю та оглянути різдвяно-новорічні витвори митців.

Про це стало відомо зі сторінки заходу у соцмережі.

"Всі охочі зможуть не лише написати листа Святому Миколаю, а й випробувати чарівну силу арки бажань, ставши під нею і загадавши свої найзаповітніші прагнення. Також відвідувачам Резиденції вдасться зустрітися зі Святим Миколаєм та зробити фото на згадку", – йдеться у повідомленні.
Організатори повідомляють, що у резиденції можна оглянути різдвяно-новорічні витвори митців Національної спілки художників України, Київської державної академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука, оригінальні твори Асоціації майстрів клаптикового шиття України (Ukrainian Quilter's Association) та дитячі малюнки художньої студії “Маленький принц”.

Як йдеться у повідомленні, резиденцію буде відкрито щосуботи та щонеділі, а також 6, 19 та 25 грудня з 11:00 до 16:00. Першого грудня відвідування буде обмежено через воєнний стан -- потрапити до резиденції можна буде лише за запрошенням.