У Дніпровському районі Києва у колишніх сміттезбірниках облаштували приміщення для обігріву мешканців. Видання “Вечірній Київ” розповіло про хід підготовки у столиці до нового опалювального сезону.

За дорученням т.в.о. голови Дніпровського району Павла Бабія КП “Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району” виготовило металеві печі-буржуйки.

Один з пунктів обігріву у випадку виникнення надзвичайної ситуації працюватиме біля будинку по вул. Митрополита Андрея Шептицького, 1/2.

Приміщення - це колишній сміттєзбірник, який привели у належний санітарний стан для використання. Тут вже встановлено генератор, металеву піч-буржуйку та облаштували вбиральню. Також буде встановлено датчик чадного газу для безпечного перебування відвідувачів. За приміщенням визначено відповідальну особу, яка у випадку виникнення надзвичайної ситуації відкриватиме його.

В пункті обігріву громадяни почергово зможуть обігрітися, приготувати гарячий чай. 

Окрім того, приміщення ЖЕД №№401-412 готують для облаштування додаткових пунктів обігріву. Для житлово-експлуатаційних дільниць району вже виготовлено металеві печі-буржуйки. Тривають роботи зі встановлення буржуйок в приміщеннях ЖЕДів.