Перший млинець грудкою. Столичні динамівці вкрай невдало стартували у новому чемпіонаті країни з футболу. У першому поєдинку вони програли "Дніпру-1" з рахунком 0:3. Відзначилися Сарапій (43), Пихаленок (55) та Рубчинський (90+2).

Це була вже третя поразка київських динамівців поспіль. До цього кияни двічі переграли португальську "Бенфіку".

На післяматчевій прес-конференції тренер киян Мірча Луческу заявив:

“Треба визнати, що суперник грав набагато агресивніше за нас. До того ж, вимушена рання заміна в нашому складі внесла свої корективи. Зрештою ми пропустили гол - знову за стандартом, знову, як і в матчі з "Бенфікою", не дограв до кінця Бесєдін. Після першого голу "Дніпро-1" став діяти ще агресивніше, одразу змінилася картина на полі. Коли пропускаєш першим, грає зовсім по-іншому. У другому таймі футболу практично не було – затягувань часу було стільки, що сама гра загалом тривала, напевно, 15-20 хвилин. Ці зупинки були спрямовані на те, щоби нервувати футболістів, щоб кожен займався суперечками, а не грою. Футболу після перерви, насправді, не було”.

Столичне "Динамо" опинилося на останньому, 16 місці. Це досить незвична позиція для одного із лідерів українського футболу. Лідирує ж луганська "Зоря", яка здобула дві перемоги у двох матчах.