Станом на ранок 28 квітня рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві дуже низький. Про це повідомили в Управлінні екології та природних ресурсів КМДА.

Правий берег

На пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Карела Чапека, 11 загальний індекс якості повітря - 16 (дуже низький рівень забрудненості).

На пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою Залізничне шосе, 41 загальний індекс якості повітря - 11 (дуже низький рівень забрудненості).

На пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Кудрявська, 21 загальний індекс якості повітря - 11 (дуже низький рівень забрудненості).

На пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Академіка Корольова, 8-Б загальний індекс якості повітря - 12 (дуже низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Турівська, 28 радіаційний фон при контрольній нормі у 0,26 мкЗв/год становить 0,11 мкЗв/год, на вул. Щусєва, 20 -  0,11 мкЗв/год, а на проспекті Правди, 64-Г - 0,11 мкЗв/год.

Лівий берег

На пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою просп. Григоренка, 20-Б загальний індекс якості повітря - 12 (дуже низький рівень забрудненості).

На пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Алматинська, 39-Б загальний індекс якості повітря - 14 (дуже низький рівень забрудненості).

На пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою просп. Воскресенський, 13-А загальний індекс якості повітря - 9 (дуже низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Харківське шосе, 7/1 радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год, а на вул. Архітектора Вербицького, 26 - 0,09 мкЗв/год.