У столиці судитимуть заступника директора одного з комунальних спортивних закладів за розтрату коштів, виділених на ремонт стадіону. Про це 26 липня повідомили в Київській міській прокуратурі.

Дарницькою окружною прокуратурою міста Києва скеровано до суду обвинувальний акт відносно заступника директора одного з комунальних спортивних закладів столиці за фактом розтрати коштів, виділених на капітальний ремонт стадіону (ч. 2 ст. 191 КК України).
 
Слідством встановлено, що у період з 2020 по 2021 роки підрядною організацією проводились роботи з капітального ремонту стадіону з легкоатлетичними доріжками та спортивними майданчиками у Дарницькому районі Києва. Разом із тим, заступник директора спортивного закладу, достовірно знаючи, що роботи виконані не повністю, підписав акти приймання виконаних робіт, що стало підставою для подальшого безпідставного перерахування підрядній організації бюджетних коштів на суму понад 200 тис. гривень.
 
Слідство завершено та обвинувальний акт скеровано до Дарницького районного суду Києва. Санкція передбачає покарання у виді позбавлення волі до 5 років.