Столичні поліцейські затримали молодика, який збував наркотичні засоби на території навчального закладу. Про це повідомили в поліції Києва.

Слідчі задокументували протиправну діяльність 18-річного мешканця столиці, який організував та налагодив продаж наркотичних засобів наркозалежним особам. Юнак домовлявся про місце зустрічі із покупцями на території подвір’я загальноосвітньої школи, де і відбувалась купівля-продаж наркотиків.

Попередньо встановлено, що зловмисник замовляв наркотичні засоби через телеграм-канали, розфасовував їх на дрібні згортки та вже із націнкою перепродавав наркозалежним особам. За місцем мешкання наркоділка у ході проведення санкціонованого обшуку було виявлено та вилучено: 58 пігулок екстазі, канабіс, електронні ваги, зіп-пакети для фасування, банківські картки та інші речові докази, які направлені на проведення експертизи.

Слідчими повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.