З початком літнього сезону городяни відправлятимуться на відпочинок в область. Ціни на оренду літніх будиночків цього року - різні, пише видання Vesti.ua.

Так, найдешевший будиночок з однією кімнатою можна орендувати у Гостомелі за 4 тис. гривень на місяць. На першому поверсі кухня, санвузол, душ, пральна машина, на другому поверсі 12 кв. м. На ділянці є альтанка мангал. Поруч ліс, річка. Гарний варіант для тихого, спокійного відпочинку на природі.

Якщо компанія велика, то за чотирикімнатне житло у селі Святопетрівське за 5 км від окружної дороги доведеться заплатити 9 тис. гривень на місяць.

За 14 тис. гривень можна зняти будинок у с. Підгірці (Кооператив Берізка) - 70 кв. м, дві кімнати, лазня на дровах, газовий котел, кондиціонер, фільтр. Синє озеро за п'ять хвилин пішки.

Набагато дорожче коштуватиме оренда будинку з більш сучасним ремонтом та зручностями. Точна ціна залежить від розташування та варіюється від 20 до 35 тис. гривень. Наприклад, у селі Круглик оренда коштуватиме 22 182 гривень на місяць.

Котеджі площею 80-120 кв. м коштує у середньому 1-1,5 тис. доларів США і мають усе необхідне для комфортного проживання, включно з окремою вітальнею, двома або трьома спальнями, двома ванними кімнатами, майданчиком для барбекю і одним або двома паркувальними місцями.