Діти загубились під час прогулянок з батьками: патрульні повернули їх рідним. Про це 25 липня повідомили в патрульній поліції Києва.

Перший випадок відбувся 24 липня у Дарницькому районі. Близько 20-ї години на лінію 102 надійшло повідомлення про зниклого 4-річного хлопчика на вулиці Срібнокільській. Заявниця розповіла, що під час вечірньої прогулянки її син поїхав на самокаті у напрямку дитячого майданчика. На мить жінка відвернулась і хлопчик зник. Поліцейські негайно розпочали пошуки й на вулиці Анни Ахматової виявили дитину.

Інший випадок стався учора зранку 25 липня у Солом'янському районі. Патрульним надійшло повідомлення, що перехожі виявили маленького хлопчика на вулиці Волгоградській. Прибувши на виклик, інспектори одразу розпочали пошуки рідних та на одній із вулиць зустріли брата, а пізніше й маму хлопчика, які самостійно його шукали. Жінка пояснила, що вивела дитину побавитись на дитячому майданчику і не помітила, як син зник.

Про усі події поліцейські повідомили співробітників ювенальної превенції. З батьками провели профілактичні бесіди. 

“Під час сімейних прогулянок будьте уважні та намагайтесь не відволікатись на телефон. Пильнуйте та спілкуйтесь зі своєю малечею, адже від цього може залежати не тільки їхнє здоров'я, а й навіть життя”, - повідомили в поліції.