У Києві судитимуть чоловіка, який під час сварки важко поранив ножем свою дружину. Про це повідомили в ГУ Нацполіції Києва.

НП сталася в кінці листопада минулого року в Дніпровському районі столиці.

Тоді на спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів швидкої, що в квартирі на вулиці Ірини Бекешкіної вони виявили жінку з ножовим пораненням.

На місці події правоохоронці виявили киянку, яка повідомила, що в квартирі на бульварі Перова її поранив ножем цивільний чоловік. Жінка розповіла, що вони разом з чоловіком розпивали алкогольні напої, а потім почали сваритися, і цивільний чоловік вдарив її ножем у живіт. Після чоловік пішов в іншу кімнату, а киянка поїхала до знайомої, яка, побачивши на одязі гості кров, викликала швидку.

Постраждалу з проникаючим пораненням госпіталізували. Поліцейські поїхали за вказаною киянкою адресою, і в квартирі виявили нетверезого підозрюваного. Чоловік спершу запевняв, що нічого не пам'ятає, але в підсумку зізнався у скоєному.

Наразі слідчі завершили досудове розслідування та направили матеріали до суду. За умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.