Працівниками ШЕУ Дніпровського району розпочато роботи з ремонту тротуарів по вул. Кибальчика. Орієнтовна площа виконання робіт становить 250 квадратних метрів. Про це повідомило видання vechirniy.kyiv.ua.

Здійснювалися роботи з ліквідації ямковості струменево-ін’єкційним методом по вул. Хоткевича та вул. Сорюри, а також заливці тріщин дорожнього полотна на Броварському проспекті.

22 серпня автошляховики ліквідовувалиї аварійні ями. Загалом відновлено 100 квадратних метрів дорожнього полотна. Виконані роботи з ліквідації ям струменево-ін’єкційним методом по вул. Микитенка та заливці тріщин по вул. Вершигори.

У Дарницькому районі облаштували понижений бортовий камінь на пішохідному переході на вул. Гришка.

Триває ремонт доріг та вулиць у Подільському районі. Дорожники виконали ряд робіт з ремонту на вулицях Кирилівській, Тульчинській. На вулиці Вишгородській й сьогодні триває поточний ремонт дорожнього покриття, знімають напливи асфальту, укладають нові шари дорожнього покриття біля зупинок; на вулиці Подільський узвіз тривають роботи з укладання бруківки.

Днями, після закінчення капітального ремонту на вул. Франка запроваджено нову схему дорожнього руху. Так, проїзд з вул. Ярославів Вал на вул. Франка і в зворотньому напрямку закрито для транспорту.